Nu introducerar vi Brännapulkan FLEX samt Royal AIR


Brännapulkan är tillverkad av material från Finland (plast och glasfiber), Tyskland (plast) och Sverige (stål, aluminium, ytbehandling mm). Det är en svensk produkt som är utvecklad och monterad i sverige. Materialval och dimensionering är anpassat för att tåla hård och frekvent användning under många år.
 
 
Pulkan har löstagbar dyna och pimpellucka. Tre handtag (varav ett på rutramen). Bra stöd för fötterna. Greppvänlig, kraftig kant runt om som underlättar lyft. Dyna medföljer på comfortpulkan, extra tillbehör på Standard. Pimpelluckan är naturligtvis standard på Brännapulkan. Rutan är i okrossbar makrolon och förstärkt med en kraftig ram i glasfiberplast. På ramen finns ett handtag som underlättar på- och avstigning. Kapellet är fastsatt på rutan med kardborreband och kapellvred Kapellet kan lätt öppnas både från in- och utsidan. Kapellet har två ventilationsluckor. En stor ficka på var sida. Dragkedjor som möjliggör att tak och sidor kan öppnas var för sig eller samtidigt. Kapellbågarna är ställbara.
Boggieskidor som ger en lättdragen pulka med följsam och bekväm gång.  Fyra utbytbara styrstål för riktningsstabilitet. Pakethållare med lastband och bagageutrymme. Stadig pakethållare samt rymligt bagageutrymme för last. Bagageutrymmet skyddas av kapellet. Bagagehållaren ger plats för exempelvis bensindunk, två plastbackar, bob, renskinn.
     
 
 
 
 
     
 
 
     
 
 
 
 
Postadress Mail Tel  
Brännapulkan
Lillsjövägen 17
913 32 Holmsund
info@brannapulkan.nu 090-40 000